Рентекс отвори нов обект на бул. Ботевградско шосе
Рентекс отвори нов обект на бул. Ботевградско шосе

05.01.2020

рентекс, нова база, откриване нов обект, Рентекс Ботевградско шосе

Рентекс ЕООД – лидер на пазара в България при отдаването на строителни машини и оборудване под наем откри нова фирмена база в град София.

На 20-ти декември 2019 г. една от най-бързоразвиващите се компании в рентал сектора Рентекс ЕООД официално откри най-новата си фирмена база на бул. Ботевградско шосе 495.

Събитието се състоя в часовия диапазон между 10 и 17 часа българско време. По време на официалното откриване присъстващите имаха възможността да станат свидетели на освещаването на новия обект.

Новата фирмена база е разположена на удобно място за посетители и обхваща четири етажа, разкривайки над 30 нови работни места за служители на фирмата.

По време на събитието беше представена нова богата гама от машини на марката Симекс – един от основните партньори на Рентекс. В деня на откриването посетителите имаха възможността да изберат индивидуално своя подарък – машина с марка Симекс. Строителната техника бе разположена в новия шоурум на новооткритата сграда, придавайки отличителен завършек на събитието.

„За нас и целия екип е изключителна гордост за толкова кратък срок да открием още една база. Продължаваме да работим в посока модернизиране на дейността и отчитане на европейските тенденции за управление и обслужване. Наш основен приоритет е подобряване на конкурентоспособността и прилагане на иновативни практики, които да ни позиционират като лидер в бранша и предпочитан партньор за работа в дългосрочен план“ - Ивайло Георгиев, собственик и управител на Рентекс ЕООД.

Рентекс ЕООД е водеща рентал компания, която се развива с бързи темпове, следвайки добрите практики на международни компании в сферата на отдаването на строителни машини и оборудване под наем.