Нови компресори в Рентекс

Нови компресори в Рентекс />

Фирма Рентекс иска да ви представи новите попълнения в асортимента си, а именно 5 чисто нови компресори. Ние непрекъснато инвестираме в обогатяване на продуктовата гама от машини под наем, за да можем да отговорим на изискванията на всеки един клиент. 

Рентекс заложи на марката Atlas Copco, които са лидер в областта си. Компресорите от тази серия - XAVS 186 осигуряват отлични характеристики във всякакви условия и затова машините Atlas Copco имат широк пазарен дял в Европа и не само. 

 Atlas Copcо е патентовал нова система за пестене на гориво, единствена по рода си, наречена FuelXpert™, състояща се от електронен контролен модул, който регулира скоростта на двигателя и аспирацията на въздуха за да се оптимизира разхода на гориво на база на погълнатата мощност и действителните експлоатационни условия. Това осигурява перфектна комбинация между оборотите на двигателя и засмуканият въздух, за постигането на необходимия дебит и налягане, използвайки възможно най-малкото количество гориво. 

Новите ни компресори са задължителен избор за всички професионалисти.

  Предвид разширяването на продуктовата гама от машини под наем с разнообразие от компресори, ние от фирма Рентекс предлагаме ниски цени за наем на всеки от наличните модели, в зависимост от периода, за които ще ви трябват. 

Рентекс е лидер на пазара за отдаване на строителна техника под наем, услугите с механизация и продажбата на машини и консумативи. При нас можете да закупите и употребявани компресори на атрактивни цени в отлично техническо състояние.