Ново зареждане на вишки в Рентекс

Ново зареждане на вишки в Рентекс />

Фирма Рентекс ЕООД иска да ви представи новите попълнения в асортимента си, а именно над 50 нови Ножични, Артикулиращи и Телескопични Вишки. Ние непрекъснато инвестираме в обогатяване на продуктовата гама от машини под наем, за да можем да отговорим на изискванията на всеки един клиент. 

Рентекс заложи на вишките Genie, които са надеждни, удобни и лесни за работа от клиентите ни. Вишките, с които разполагаме са с различна работна височина и големина на платформите, в зависимост от нуждите на всеки обект. Ножичните вишки улесняват работата допълнително със своите падащи прегради и разширяваща се платформа. При артикулиращите вишки има възможност за въртене на платформата на 180 градуса.  Предвид разширяването на продуктовата гама от машини под наем с разнообразие от вишки, ние от фирма Рентекс предлагаме ниски цени за наем на всеки от наличните модели, в зависимост от периода, за които ще ви трябват. 

Рентекс е лидер на пазара за отдаване на строителна техника под наем, услугите с механизация и продажбата на машини и консумативи. При нас можете да закупите и употребявани вишки на атрактивни цени в отлично техническо състояние.