Езикова версия BGEN
 
 
 
Новини Виж всички
Рентекс непрекъснато инвестира в разширяване набора от машини под наем и вече предлага на своите клиенти огром...
Прочети повече
Ценови листи 2019
Анкета
Запознати ли сте с новата ни услуга Доставка до обект?

Рентекс с голямо разнообразие от вишки под наем

Рентекс непрекъснато инвестира в разширяване набора от машини под наем и вече предлага на своите клиенти огромно разнообразие от ножични и артикулиращи вишки под наем. Рентекс разполага с над 20 налични вишки, които могат да отговорят на изискванията на всеки клиент.

Вишките Skyjack 9250 и Genie Z 45/25 са надеждни и удобни за работа на всеки строителен обект. Вишките са с различна работна височина и големина на платформите, в зависимост от нуждите на всеки обект. Ножичните вишки Skyjack 9250  улесняват работата допълнително със своите падащи прегради и разширяваща се платформа. При артикулиращите вишки Genie Z 45/25 има възможност за въртене на платформата на 180 градуса. Всички тези допълнения са направени, за да може Skyjack  9250 и Genie Z 45/25 да Ви бъдат оптимално полезни. Предвид разширяването на продуктовата гама от машини под наем с разнообразие от вишки, Рентекс предлага ниски цени за наем на всеки от наличните модели.

Рентекс е лидер на пазара за отдаване на строителна техника под наем, услугите с механизация и продажбата на машини и консумативи. При нас можете да закупите употребявани вишки на атрактивни цени в отлично техническо състояние.

Рентекс с голямо разнообразие от вишки под наем

Марки: