РЕНТЕКС ОТВОРИ НОВ ОБЕКТ В ГРАД ВАРНА

РЕНТЕКС ОТВОРИ НОВ ОБЕКТ В ГРАД ВАРНА />

Рентекс ООД – лидер на пазара в България в отдаването на строителна техника и машини под наем, откри новата си база в град Варна на адрес: бул. "Христо Смирненски" 165.

Тук, както във всички останали наши обекти, ще откриете богат асортимент от професионално оборудване, тежка и лека механизация, които ще задоволят Вашата специфична нужда - от жилищни ремонти до инфраструктурни проекти.

Доверете се на професионалнизма на нашия екип, както и на качественото и бързо обслужване!

Това е 5-та поред от общо 4 града в България.

Компанията се занимава с отдаване на строително оборудване и механизация под наем от края на 2008г. По повод разрастването си, морската столица – Варна е следващата дестинация, на която дружеството се спира. Така нашите клиенти ще имат още една удобна локация за наемане на машини, наред със София, Пловдив и Стара Загора.

В склада във Варна ще мoже да откриете още по-голямо разнообразие от техника под наем. Там са разположени различни видове машини от Тежка Механизация:

Разбира се, ще намерите и изобилие от машини от Лека Механизация, като: къртачи, трамбовки, виброплочи, резачки, пердашки, почистващи машини и мн. др.

Работното време на склада е от Понеделник до Петък от 08:30 до 17:30ч.

Колегите може да откриете на телефон:   0885 202 150

„За нас и целия екип е изключителна гордост за толкова кратък срок да открием още една база. Продължаваме да работим в посока модернизиране на дейността и отчитане на европейските тенденции за управление и обслужване. Наш основен приоритет е подобряване на конкурентоспособността и прилагане на иновативни практики, които да ни позиционират като лидер в бранша и предпочитан партньор за работа в дългосрочен план“ – от Собственика на Рентекс ООД. 

Очакваме ви!