Каналокопатели

Каналокопатели под наем

Каналокопатели под наем от Рентекс на ТОП цени! Принципът на работа на каналокопателя се състои в използването на режещ работен елемент - верига, който се позиционира на носеща стрела. Най-образно казано, каналокопачите могат да се определят като големи моторни триони. Сравнен с конвенционална строителна машина - багер, траншеерът има множество предимства! 

Каналокопателите са машини, предназначени за направа на канали в почва. Машините за канали под наем от Рентекс са бензинови, с мощни четиритактови двигатели. Намират голямо приложение в градинарството, монтажа на водопроводни тръби и полагането на напоителни системи.

Бензиновите каналокопачи (тренчери) могат бързо и безпроблемно, с помощта на специална закалена верига, да изкопаят канали в почва при инсталиране на водопроводна, напоителна система или полагане на електрическа линия във вашия двор. Малките бензинови каналокопатели могат да копаят с дълбочина до около 60-70 см и имат двигатели с мощност между 5.5 и 15 к.с..

Каналокопатели под наем от RENTEX са идеални помощници в изкопаването на канали за кабели, тръби, оптика и други. Машините за канали под наем позволяват бързо и лесно да се направят окопи с широчина до 100 мм и дълбочина до 450 мм. С каналокопатели под наем от Рентекс, Вие скъсявате многократно времето за изкопаване на същата площ канал с ръчни инструменти.