Езикова версия BGEN
 
 
 
Новини Виж всички
Рентекс непрекъснато инвестира в разширяване набора от машини под наем и вече предлага на своите клиенти огром...
Прочети повече
Ценови листи 2019
Анкета
Запознати ли сте с новата ни услуга Доставка до обект?


Вишка под наем

СОФИЯ: 0878 450 400    ПЛОВДИВ: 0877 667 399

Рентекс - машини под наем предлага голямо разнообразие от артикулиращи и ножични вишки под наем, вариращи от 8 метра височина на платформата до 17 метра височина на платформата. Артикулиращите вишки под наем могат да се използват за различни проекти, включително търговски сгради, мостове, почистване на дървета, поддръжка на фасади и много други. Рентекс - машини под наем предлага дизелови артикулиращи и ножични вишки със стабилизатори, с помощта на които можете да завършите проектите си. Дизеловите вишки под наем са с големи гуми, което ги прави подходящи за неравни терени, а с помощта на стабилизаторите осигуряват сигурност на работата. 

Ножичните вишки под наем, които обикновено се използват за достигане и работа право нагоре - като окабеляване, смяна на крушки, монтаж на окачени тавани и др. Има два основни класа ножични вишки под наем - електрически и дизелови. Електрическите ножични вишки са предназначени за работа върху изкючително равен терен и обикновено се използват за работа вътре в сгради с готовите подове. Повечето от тях са достатъчно тесни, за да могат да минат през стандартни врати и варират от 6 метра работна височина до 12 метра работа височна. Дизеловите ножични вишки не са подходящи за работа на терени със завършени подове. Те са подходящи за терени с неравни повърхности и варират на височина от 8 метра до 17 метра работна височина.

Рентекс предлага на своите клиенти телескопични вишки с различни височини. Артикулиращите вишки са оборудвани ...
Рентекс има възможност да Ви предложи самоходни ножични вишки под наем. Вишките, с които разполагаме са с рабо...

Артикулиращи и ножични, дизелолви вишки под наем от Рентекс. Вишки хармоники и телескопични вишки под наем на височини от 8 метра до 17 метра работна височина.

Марки: