Вишки под наем

Наем на вишки на топ цени

Рентекс - машини под наем предлага голямо разнообразие от артикулиращи и ножични вишки под наем, вариращи от 8 метра височина на платформата до 17 метра височина на платформата. Артикулиращите вишки под наем могат да се използват за различни проекти, включително търговски сгради, мостове, почистване на дървета, поддръжка на фасади и много други. Рентекс - машини под наем предлага дизелови артикулиращи и ножични вишки със стабилизатори, с помощта на които можете да завършите проектите си. Дизеловите вишки под наем са с големи гуми, което ги прави подходящи за неравни терени, а с помощта на стабилизаторите осигуряват сигурност на работата. 

Ножичните вишки под наем, които обикновено се използват за достигане и работа право нагоре - като окабеляване, смяна на крушки, монтаж на окачени тавани и др. Има два основни класа ножични вишки под наем - електрически и дизелови. Електрическите ножични вишки са предназначени за работа върху изкючително равен терен и обикновено се използват за работа вътре в сгради с готовите подове. Повечето от тях са достатъчно тесни, за да могат да минат през стандартни врати и варират от 6 метра работна височина до 12 метра работа височна. Дизеловите ножични вишки не са подходящи за работа на терени със завършени подове. Те са подходящи за терени с неравни повърхности и варират на височина от 8 метра до 17 метра работна височина.

Артикулиращи и ножични, дизелолви вишки под наем от Рентекс. Вишки хармоники и телескопични вишки под наем на височини от 8 метра до 17 метра работна височина. Вишки под наем в София, Пловдив, Стара Загора и Варна.