За нас

Машини под наем и продажба Рентекс ЕООД

Рентекс машини под наем

 

Рентекс предлага широка гама от лека и тежка строителна механизация и оборудване под наем от края на 2008 г. и от тогава до сега сме лидер на пазара в наемането на машини. Вече сме изградили трайни партньорски отношения с над 3000 фирми, както и голям брой частни лица, които се занимават професионално със строителство. Разполагаме със складове в:

В най-скоро време фирмата ще разшири обхвата си и в гр. Бургас. Фирмата постепенно разширява своята гама от продукти, като до момента те се класифицират в 26 основни наемни раздела, различни по спецификация. Общият брой машини, с които разполагаме е над 1000, като той непрекъснато нараства. Услугите с механизация е нова дейност, която предлагаме.

Екипът на Рентекс следи всички европейски тенденции с цел да предостави по - качествено обслужване на своите клиенти. Непрекъснатите иновации - ползване и развиване на собствена софтуерна програма, обновяване на механизацията на всеки 3 месеца, практически занимания и други, правят фирмата конкурентоспособна и предпочитана като бизнес партньор. Рентекс гради цялата си политика и обслужване по модел на водещи европейски фирми.

Ценообразуването е копие на водещи фирми, специалисти в бранша, то се калкулира по точно изчислен процент на амортизация, начин на експлоатация и ред други характеристики. По този начин нашите клиенти получават максимум коефициент на полезно действие като заплащат минимална цена за това. В днешно време контакта между фирми е ключово за развитието на всяко едно дружество. Рентекс Ви предлага удобство, компетенция и надеждност в една сфера, свързана не само със строителството, а и  с ежедневните човешки потребности и битови нужди. Машините все по - често взимат превес в нашето ежедневие. Те са по - добрия заместител на работната ръка, намаляват Вашите разходи и спестяват Вашето време.


Благодарим Ви, че избрахте Нас и посетихте сайта на Рентекс.

 

 

Рентекс  предлага огромно разнообразие от машини и строителна техника под наем, услуги с тежка механизация, продажба на строителни машини.