Продажби

Продажба на употребявани машини | Рентекс

 

В Рентекс предлагаме огромно разнообразие от употребявана строителна техника и оборудване на водещи производители като Caterpillar, Komatsu, JCB, Volvo, Manitou, Skyjack, Genie.

Всяка една от нашите машини е тествана и стриктно прегледана, за да отговаря на критериите за наем. Освен да бъде наета, всяка една машина от гамата на Рентекс, може да бъде и закупена. За да са сигурни в техническото състояние на машината, клиентите ни могат да наемат избраната от тях машина, за да бъде тествана, преди продажбата.

При нас можете да откриете над 1000 машини разделени в над 25 категории. Огромното разнообразие на техника, гарантираното техническо състояние и възможността за тестване прави Рентекс един от най-избираните доставчици на строителна техника в България. 

 

При запитвания, извън наличността на фирмата, ние предлагаме доставки на най-добри цени, на всякакъв вид техника от доказани дилъри в цяла Европа. Доставка до 1 седмица!

 

 

Тежка механизация

Виж всички

Водни помпи

Виж всички

Градинска техника

Виж всички

Заваръчни машини

Виж всички

Компактиране

Виж всички

Компресори и други

Виж всички

Осветителна техника

Виж всички

Отопление

Виж всички

Пробиване

Виж всички

Шлайфане

Виж всички

Машините ни са на ниски цени, както и в отлично състояние. Непрекъснато разширяваме списъка ни с машини за продажба, затова не се колебайте да попитате, ако търсите конкретна машина. Също така предлагаме и услуга за внос на дадена машина по поръчка на клиент.