Доставка до обект

За удобство на своите клиенти РЕНТЕКС предлага доставка до обект на машини под наем.

За да направите заявка за доставка на машина до даден обект е нобходимо:

  • Да се свържете с нас на телефон: 0700 18 188 или 0878 450 400 
  • Предварително да заявите и да запазите машината, която ви е необходима
  • Да предоставите точен адрес за доставка
  • Да посочите упълномощено лице, което да приеме машината и да сключи договора за наем
  • Да подготвите сумата за предплата на наем, депозита за машината и сумата за транспорт, които са предварително договорени

За да сключим договор е задължително упълномощеното лице да предостави следните лични документи:

  • Лична карта
  • Шофьорска книжка

При отказ да бъдат предоставени лични документи не може да бъде сключен договор за наем.

В случай, че предаването на машината не може да бъде осъществено по вина на наемателя, той заплаща сумата за транспорт на оборудването.

След сключване на съответния договор се разписва двустранен Приемо-предавателен протокол и се извършва инструктаж за работа, поддържка и съхранение на машината.

След като приключите работа с машината /при изтичане на договора за наем/ трябва да се свържете с нас, за да осигурим транспорт за прибирането на машината от Вашия обект. Моля, погрижете се машината да бъде почистена и предадена във вида, в който сте я приели.

Депозитът се възстановява след като наш представител се увери, че машината е технически изправна и чиста. Моля, имайте предвид, че за определен тип машини е необходимо да бъдат осигурени специални условия за тест и техническа проверка. При липса на такива или наличие на повреди или неизправности, депозитът може да бъде възстановен едва след установяване на техническото състояние на машината в нашата складова база в гр. София, бул. Европа 126 (на ъгъла с ул. Обелско шосе 1).

Рентекс предлага за удобство на своите клиенти доставка на машини под наем до строителния обект. Направете своята заявка на посочените телефони или онлайн!