-
Подемник Geda Lift Подемник Geda Lift

Подемник Geda Lift под наем

Рентекс отдава под наем подемник Geda Lift с товароподемност до 250кг. и работно височина до 20м. Наклонените подемници от GEDA се произвеждат от десетилетия. Тяхната надеждност ги прави любима подемна техника за покривни и строителни работници. Тези алуминиеви подемници вече са доказали своите многобройни начини на приложение и различни видове употреба хилядократно. Те са лесни, бързи и надеждни транспортни средства за вътрешна складова работа, почистване на фасади или ремонт на покриви с плосък или скатен покрив. Гедалифтът може да предложи подходяща и удобна транспортираща платформа за всякакъв вид строителни материали, като тухли, керемиди, соларни панели, гипсокартон и много други.

Подемник Geda Lift 250кг 20м
80.00 лв.
100.00 лв.
160.00 лв.
60.00 лв.
40.00 лв.
* Всички цени са без ДДС

Резервация на машина

Описание на Подемник Geda Lift

Geda Lift подемникът е надеждно и доказано средство за транспортиране на материали при изграждане на инсталации, почистване и ремонт на фасади. Многократно изпитан, алуминиевият подемник геда лифт, предлага лесно и бързо решение за транспортиране на определена височина. Строителният наклонен подемник е оборудван с допълнителни принадлежности, които му позволяват да повдига различни по вид материали. Алуминиевата стълба от Geda Lift-ът се предлага в два варианта, в зависимост от товароносимостта – нормална до 200 кг, и усилена до 250 кг. Конструкцията на машината позволява вертикален монтаж и работа като въжен хаспел.

Характеристики

  • Товароносимост (материал): 250кг
  • Височина на повдигане : 20м
  • Скорост на повдигане: 30 м/мин
  • Захранване: 1.3 kW / 230 V / 50 Hz / 16 A

Оценка на машината

5.00/5 (3 мнения) Добави коментар

Р. Анегностева

5/5

Качествено и професионално обслужване.

SunStar

5/5

Доволни сме от гедата! Пренесохме 6 соларни панела до покрив безпроблемно.

Петър74

5/5

Ние безпроблемно за събота и неделя си пренесохме гипсокартона и други материали направо през тересата. Момчетата от сервиза доста подробно ни обясниха как се работи с машината.

Добави коментар