-
Подемник ремарке Подемник ремарке

Подемник ремарке под наем

Рентекс предлага Подемник ремарке за строителни материали до 200кг. и максимална височина на достигане от 20 метра. Независимо дали го използвате в закрито или открито помещение, подемникът ремарке под наем е най-удобният начин да транспортирате всякакъв вид материали и товар по височина. Също така, Строителният елеватор под наем, може да се използва като подемник за мебели. С негова помощ, безпроблемно може да внесете през тераса или прозорец всички онези големи мебели, които не се побират в асансьора, а и да избегнете трудоемките пренасяния по стълби!

Подемник ремарке 200 кг/20 м
120.00 лв.
150.00 лв.
240.00 лв.
105.00 лв.
75.00 лв.
* Всички цени са без ДДС

Резервация на машина

Описание на Подемник ремарке

Строителният подемник-ремарке под наем, може да се използва и като подемник за керемеди. Тази подемна техника е най-доброто решение за транспортиране на строителни материали при изграждане или ремонт на покриви! С високата производителност и качество предлагано от подемникът за керемиди под наем, спестявате време и ресурси, които са изключително важни в днешно време.

Характеристики

  • Марка: Fritz Emminghaus
  • Модел: Pionier 120
  • Товароподемност: 200кг
  • Дължина на платформата: 470мм
  • Ширина на платформата: 750мм
  • Обща дължина на подемника: 8,8м
  • Обща ширина: 1,6м
  • Максимална дължина на удължаване: 20м

Оценка на машината

5.00/5 (4 мнения) Добави коментар

Георги Илиев

5/5

Върши супер работа

Бистра Борисова-Станчева

5/5

Доволни сме от услугите

Cheff0

5/5

С това ремарке-подемних успяхме да внесем платно за рисуване 6м на 2м през терасата на 4-ти етаж в едно ателие на художник. Беше голям цирк в началото с въжета и плат да не го одраскаме, добре че намерихме тази фирма ;)

Петър Мотов

5/5

Доволни сме от машината. Взехме е я за строеж. Закачихме се и я на колата, безпроблемно се придвижихме. Разпънахме я и вместо момчетата да се потят с чувалите с цимент - свършихме чудесна работа само с дистанционното. Малко са фирмите, които имат такава подемна техника.

Добави коментар