Фирма Рентекс е работодател, който носи социални отговорности и държи на развитието на своите кадри. Като лидер на пазара за отдаването под наем на строителна техника и услуги с механизация, компанията се стреми да привлича в дългосрочни трудови отношения хора с потенциал и желание за реализация в бранша. Поради непрекъснатото разширяване на дейността си, фирмата отваря нови работни позиции и набира квалифициран персонал.

Ако желаете да се присъедините към екипа на фирма Рентекс ЕООД можете да разгледате нашите обяви тук - https://www.jobs.bg/company/155803 . Ако в момента не намирате обявена позицията, която Ви интересува, бихте могли да ни изпратите Вашата професионална автобиография на адрес: hr@rcd.bg . Документите Ви ще бъдат включени в нашата база данни и ще бъдат разгледани в пълна конфиденциалност.

В МОМЕНТА ТЪРСИМ  МОНТЬОР / МЕХАНИК, КОЙТО ДА ПРИСЪЕДИНИМ КЪМ НАШИЯ ЕКИП. Позицията е подходяща както за старши, така и за младши сервизни техници.

ИЗИСКВАНИЯ:

- Познания по устройството на машини (вишки, валяци, телескопични товарачи, мини фадроми, дъмпери, багери), принципите на действие на отделните системи и механизми (познания на ДВГ и Ходова част ).

- Ремонт на (двигатели, монтаж и демонтаж на скоростни кутии), ремонти по пневматична и хидравлична системи, ремонти по ходова част.

- Умения за работа в екип.

- Грамотност за разчитане на диаграми и ръководства за поддръжка.

- Опит в сферата на електроинсталции и разчитане на ел. схеми.

- Опит в пневматика, хидравлика и механика

- Английски език на работно ниво. 

ПРЕДЛАГАМЕ:

- Въвеждащо фирмено обучение.

- Възможност за дългосрочна работа и развитие.

- Редовно изплащане на трудовото възнаграждение.

- Отлично заплащане.

- Допълнителни бонуси

 

 

За всякаква допълнителна информация можете да се свържете с нас - 0884 300 350