Основни характеристики на почистващия робот
Основни характеристики на почистващия робот

28.11.2022

робот за прозорци, почистващ робот, робот за измиване, почистване на прозорци

Описание на робота

Почистващия робот разполага с  два контейнера с ултразвуково пръскане. Специфично при него е наличието на нови 4 сензора, които не му позволяват спиране на работа или изпускане на вакуума при по – широко(издадено) уплътнение на прозореца. 

Робот за прозорци, който е оборудван с цели 2 контейнера за вода(препарат) с автоматична ултразвукова пръскалка. Двата контейнера са изключително лесни за употреба.

Прикрепената микрофибърна кърпа лесно попива водата след пръскането, тъй като количеството вода се контролира с точност.

4 сензора против падане

Тези почистващи роботи имат сензори, които отчитат по-широки уплътнения на прозорците и не му позволяват да спира или да изпуска вакуум. Разположението на сензорите  е по-добро, поради което кърпата е с по-голям покривност – 80 % от ъгъла. 

Разполага с приложение за телефон, чрез което можете да управлявате робота.

Почиства различни повърхности

Измиващия робот може да работи не само върху прозорци. Той може да почиства различни видове вертикални повърхности  – плочки, огледала, гардероби, душ кабини и др.

Безчетков вакуум мотор

Този робот за прозорци идва с нов, по-здрав и метален, вакуум мотор. Не само задържа робота на повърхността, но и премахва прах и боклуци.