Приложение и техническо описание на пътно-маркировъчната машина
Приложение и техническо описание на пътно-маркировъчната машина

29.11.2022

пътно-маркировъчна машина, машина за пътна маркировка, машина за полагане на пътна маркировка, поставяне на пътна маркировка, маркировъчна машина

Приложение на пътно-маркировъчната машина !

Новата професионална машина за полагане на пътна маркировка под наем RLS RoadMax II Rental Series се характеризира с висока производителност и универсалност на приложение като използва метода на безвъздушно боядисване. Подходяща е за боядисване както на грапави, така и на гладки повърхности. Намира широко приложение при маркиране на спортни терени, улици, мостове, тротоари, писти, пешеходни пътеки, велоалеи и др. Изключително маневрена и мощна, което я прави идеална за проекти с малки и средни размери на линиите. Едно от основните предимства на тази триколка е, че машината се движи със собствен електрически двигател. 

Технически характеристики на машината за поставяне на пътна маркировка !

 • Двигател: Бензинов + Електрически / За триколката /
 • Мощност: 6 hp
 • Дебит: 4 л / м ( 0.019” с два пистолета)
 • Помпа: Бутална
 • Макс. Размер на дюзата: 0.031" - 0.78 мм
 • Макс. Налягане: 210 bar (3045 psi) / 120 bar (1740 psi) с 0.019” и два пистолета
 • Макс. Работно налягане: 150 bar / (2175 psi) с 0.031” и един пистолет
 • Дюза: 517"
 • Тегло: 126 кг.
 • Размери: 168 х 80 х 108 см.
 • 3 скорости на движение

 

Допълнително описание на машината !

Машината за слагане на пътна маркировка е задвижвана от бензинов двигател с мощност 6 к.с. Оборудвана е с два пистолета. Мощната и флуидна бутална помпа е идеална за пръскане на бои със среден до висок вискозитет, като осигурява максимален дебит от 4 л/мин. и приема боя директно от контейнер/кофа, без необходимост от преливане. Работи с боя на водна основа и лакове на базата на разтворители. Максималното работно налягане е 150 bar (2175 psi) с динамичен контрол. Филтърът на буталната помпата, е лесен за изваждане и почистване. Машината разполага с лазерен водач, осигуряващ права линия, без нежелани изкривявания, като контролирането на ширината на полагащата се линия е изключително лесно и удобно. Притежава цифров дисплей, което допълнително улеснява контрола и начина и на работа. Малкият размер, самоходната възможност, ниското тегло и маркирането на ясни, гладки, наситени и плътни линии са предпоставки за широката гама от приложения на машината за пътна маркировка RLS RoadMax II. 

Мога ли да наема тази машина за маркировка?

Ако и вие се нуждаете от отличен помощник в поставянето на пътна маркировка като спестявате време и усилия, ние от Рентекс сме готови да Ви съдействаме За повече информация, въпроси и актуални цени под наем се обадете на нашите колеги за съдействие или посете нашата категория с машините за пътна маркировка !

Инструкции за безопасност !

При работа с продукта винаги използвайте одобрени лични предпазни средства. Личните предпазни средства не изключват изцяло риска от нараняване, но намаляват степента на нараняването при злополука.
Уверете се, че сте застанали в безопасна и стабилна позиция по време на работа.
Не работете с продукта в близост до електрически кабели

Внимание! Височината за пистолета за пръскане влияе върху ширината на разпръскването (т.е. колкото по-ниско е пистолета, толкова по-малка е ширината на линията).

Внимание! Никога не работете с уреда за повече от 10 секунди без течност, защото това ще доведе до ненужно износване на уплътненията.