Рентекс е лидер на пазара в България при отдаването под наем на строителни машини , оборудване и услуги с тежка механизация. Разположени сме в гр.София и гр. Пловдив, но  работим с много фирми от цялата страна. Имаме установени партньорства с над 3000 фирми в различни промишлени сектори, най-вече в сектора на строителството. Благодарение на бързото развитие, ние предлагаме на нашите клиенти най-високо ниво на обслужване, огромно разнообразие от машини, оборудване под наем и услуги с тежка механизация. Рентекс е доказала се фирма на пазара, при нас ще намерите качествено обслужване, изрядни машини и цени, които да удволетворят желанията на всичките ни клиенти. 

През последните години Рентекс спечели пазара като търговско дружество. При нас всеки клиент може да закупи необходимото оборудване - нови машини, употребявана лека  строителна техника,  употребявана тежка механизация или да направи конкретно искане за доставка на оборудване.

От 2012 г. успешно продаваме лека строителна техника на марката Cimex. Този тип техника е отличен избор за всяка строителна фирма, защото машините предлагат високо качество с доказан произход и са изключително достъпни. Cimex са специално изработени по поръчка на Rentex, защото Ние знаем какви са нуждите на нашите клиенти.

Рентекс е представител за България на италианската марка Pramac генератори и Powermate. Те се характеризират с високото  качеството, което предлагат. Генераторите на марките Pramac и Powermate предлагат огромно портфолио - инверторни, монофазни , трифазни и индустриални.

Заповядайте в базите на Рентекс, за да се убедите в качествените машини, които предлагаме.