Езикова версия BGEN
 
 
 
Новини Виж всички
Рентекс непрекъснато инвестира в разширяване набора от машини под наем и вече предлага на своите клиенти огром...
Прочети повече
Ценови листи 2019
Анкета
Запознати ли сте с новата ни услуга Доставка до обект?


Услуги с мотокари

СОФИЯ: 0878 450 400    ПЛОВДИВ: 0877 667 399

Рентекс предлага на своите клиенти услуга с мотокари под наем с различна товароподемност - от 1800 кг до 4500 кг. Мотокарите под наем притежават задвижване на задните колела, което ги прави изключително маневрени в тесни пространства. Те  са невероятен помощник за повдигане и преместване материали къси разстояния. Всички мотокари под наем са оборудвани с регулируеми вилици, което позволява повдигането на различни товари на големи височини с лекота. 


Работата с мотокар е доста специфична, тъй като трябва добре да се прецени центъра на тежестта и да не се претоварва. Не трябва да се взимат завоите с голяма скорост, където центробежни и гравитационните сили могат да се комбинират, защото има опасност от преобъщане. Поради тази причина, Рентекс предлага за улеснение на своите клиенти услуга с оператор и горови. Висококвалифицирани оператори ще извършат необходимата товаро-разтоварна работа вместо вас, бързо и ефективно.

 

ПОПИТАЙТЕ ЗА ЦЕНА НАШИТЕ КОНСУЛТАНТИ! 0700 18 188


Ако желаете да закупите употребяван мотокар или газокар, можете да разгледате наличните машини ТУК или да отправите запитване за доставка по поръчка.

 

 

Мотокар под наем от Рентекс на изгодни цени. Товароподемност от 1800 кг до 4500 кг.

Марки: