Езикова версия BGEN
 
 
 
Новини Виж всички
Уважаеми клиенти,   Уведомяваме Ви, че по повод предстоящия 24ти май - Ден на славянската писменост и к...
Прочети повече
Ценови листи 2019
Анкета
Запознати ли сте с новата ни услуга Доставка до обект?


Услуги с телескопични товарачи

СОФИЯ: 0878 450 400    ПЛОВДИВ: 0877 667 399

Телескопичният товарач под наем или т. нар. телехендлер е машина, широко използвана в строителството, селското стопанство и промишлеността. Той притежава функциите на мотокар, но служи повече като кран отколкото мотокара, с голяма гъвкавост на една-единствена телескопична стрела, която може да излиза напред и нагоре от превозното средство. Телескопичният товарач под наем има различен инвентар, като например кофа, кофа с щипки, палетни вилици, кош, лебедка.

 
В строителството и промишлеността най-често приложение намира при работа с палетни вилици и служи за преместване на товари до и от места недостъпни за мотокар. Телехендлерът може да премества и полага тръби при изграждане на водни цикли, разтоварва палетизиран товар от камиони и ремркета, както и да качва строителни материали за покриви и други високи места. В много ситуации телескопичният товарач замества наличието на кран или вишка, които не винаги са практични и ефективни за конкретни строителни обекти.

 
В селското стопанство най-често приложение телехендлера намира с една кофа и/или кофа с щипки. Телескопичният товарач под наем в земеделието може без проблемно да замести наличнието на комбиниран багер, тъй като може да се използва с по-голяма по обем кофа. Той може да достигне директно до високи ремаркета или бункери за съхраняване на зърнени култури. В противен случай, без наличието на телехендлерби следвало да се използва рампа, транспортна лента или други подобни.


Рентекс предлага телескопични товара със стрела от 9 м до 17 м. Благодарение на телескопичната стрела те с лекота могат да повдигат товари с тегло около тон на височини до 17 метра. 


ПОПИТАЙТЕ ЗА ЦЕНА НАШИТЕ КОНСУЛТАНТИ! 0877 17 00 18


Ако желаете да закупите употребяван телескопичен товарач, можете да разгледате наличните машини ТУК или да отправите запитване за доставка по поръчка.

 


Телескопични товарачи под наем на изгодни цени. Можете да наемете телехендлер с размер на стрелата от 8 м до 18 м.

Марки: