Мини багерът под наем е необхдим за изкопи с по-малки размери, за тесни канали. Мини багерите под наем са подходящи за трудно достъпни места, където големите комбинирани багери е невъзможно да се предвижват. Мини багер можете да използвате за изкопи за полагане на кабели, канали за тръби и др. Може да вземете мини багер под наем или услуга с мини багер. Мини багерът може да работи също и с чук, да разбива бетон и да кърти плочи.

Рентекс предлага надеждни мини багери под наем подходящи за строителния сектор. Тези машини ще отговарят на всички изисквания за работа и ще направят изкопаването без усилие, докато вие няма нужда де се грижите за общата безопасност на вашите строителни дейности на обекта. Нашите мини багери под наем са от утвърдени марки като JCB, Bobcat, Kubota и др. Можете да избирате между различни тонажи - мини багер под наем с оперативна маса от 0,8 тона до мини багери за по-обемни строителни работи до 8 тона. Всички наши мини багери предлагат надеждна работа в най-взискателните ситуации и при всички видове терени, като са оборудвани с удобни и безопасни кабини за оператора. 

Мини багерите под наем могат да работят с различни кофи, което ги прави подходящи за употреба в различни среди. Мини багерът може да работи също и с чук, да разбива бетон и кърти плочки.