Езикова версия BGEN
 
 
 
Новини Виж всички
Рентекс непрекъснато инвестира в разширяване набора от машини под наем и вече предлага на своите клиенти огром...
Прочети повече
Ценови листи 2019
Анкета
Запознати ли сте с новата ни услуга Доставка до обект?


Мини багер под наем

СОФИЯ: 0878 450 400    ПЛОВДИВ: 0877 667 399

Мини багерът под наем е необхдим за изкопи с по-малки размери, за тесни канали. Мини багерите под наем са подходящи за трудно достъпни места, където големите комбинирани багери е невъзможно да се предвижват. Мини багер можете да използвате за изкопи за полагане на кабели, канали за тръби и др. Може да вземете мини багер под наем или услуга с мини багер. Мини багерът може да работи също и с чук, да разбива бетон и да кърти плочи.

Рентекс предлага надеждни мини багери под наем подходящи за строителния сектор. Тези машини ще отговарят на всички изисквания за работа и ще направят изкопаването без усилие, докато вие няма нужда де се грижите за общата безопасност на вашите строителни дейности на обекта. Нашите мини багери под наем са от утвърдени марки като JCB, Bobcat, Kubota и др. Можете да избирате между различни тонажи - мини багер под наем с оперативна маса от 0,8 тона до мини багери за по-обемни строителни работи до 8 тона. Всички наши мини багери предлагат надеждна работа в най-взискателните ситуации и при всички видове терени, като са оборудвани с удобни и безопасни кабини за оператора. 

Мини багерите са предназначени за изкопни дейности в трудно достъпни места. Те са оборудвани с гумени вериги, ...

Мини багерите под наем могат да работят с различни кофи, което ги прави подходящи за употреба в различни среди. Мини багерът може да работи също и с чук, да разбива бетон и кърти плочки.

Марки: